language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Testsystem, produkter

När en produkt släpps på marknaden ska den vara grundligt testad och av högsta kvalitet. För att minska kostnaderna och korta tiden för att ta fram bra testsystem har Prevas utvecklat egna programvaruramverk och säljer även produkter från våra partners.

PreCAST
Det ställs ständigt högre krav på kvalitet, funktionalitet och livslängd i nya produkter. För att minska kostnaderna och utvecklingstiden för kunderna har Prevas testsystemteam utvecklat ett programvaruramverk som kan anpassas i omfattning och innehåll för nya testsystem. De har gett det namnet PreCAST, Prevas Configurable Automatic Software for Test.

Med PreCAST kan vi erbjuda kunderna en beprövad bas för testsystemdesignen som kan bidra till att kunden kan få ut sin produkt på marknaden snabbare och billigare utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

Utifrån kundens specifikation och programvaruramverket PreCAST kan Prevas enkelt anpassa ett dynamiskt testsystem för det enskilda uppdraget. PreCAST gör det även lätt att kombinera National Instruments maskinvara med maskinvara från andra tillverkare.

Utgår ifrån National Instruments plattform

Programvaruramverket PreCAST bygger på National Instruments plattform LabVIEW, som gör det möjligt att få en modulär design bestående av nyckelelement som är gemensamma för alla test- och mätapplikationer. Med PreCAST kan kunden själv bestämma vilka funktioner som ska ingå i den aktuella versionen.

Rent tekniskt omfattar PreCAST moduler som Access Privilege, Configuration Manager, Test Execution, Hardware Abstraction Layer och Error Handler. Systemet är baserat på objektsorienterad och Actor-baserad programmering och erbjuder ett förutvecklat Hardware Abstraction Layer-koncept (HAL), modulär och konfigurationsbaserad design, dynamiskt och användardefinierat användargränssnitt och inte minst en effektiv datainsamling, hantering och lagring.

Möjligheter med PreCast

PreCAST gör det möjligt för kunden att konfigurera och styra olika typer av instrumentmaskinvara – även från andra instrumentföretag än National Instruments. Användaren kan också redigera användargränssnittet och beroende på vilket utseende mätningen ska ha kan mätningen visas till exempel som siffror eller grafer.

Under de senaste 20 åren har Prevas arbetet med många olika uppdrag inom design av testsystem, däribland design av system för övervakning och produktionstestning och utveckling av testprogramvara.

Kontakta oss

Mattias Carlsson

Mälardalen Compliance Management

Tel +46 790 665 146

E-post

Kontakta oss

Sara Ådahl Aggebäck

Business Region Manager, East

Tel +46 70 200 73 58

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Force Technology

  Får avancerad industriell skanning att fungera.

 • Hövding

  Framtidens cykelhjälm

 • European Southern Observatory

  Världens största teleskop  

 • OHB Sweden

  Specialistkunskap är helt avgörande för OHB Sweden 

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!