language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Våra tankar med Prevas Friend - rådgivningssupport

Inget problem är för litet - eller för stort!

Vi kan inte allt. Den regulatoriska världen är stor och föränderlig, men vi kan hjälpa er att hitta en väg framåt. Med lång erfarenhet har vi sett och lärt oss mycket vilket ger oss möjlighet att hitta innovativa lösningar som fungerar. Är det ett område där vi inte är så starka kan vi hjälpa er att hitta rätt kompentens i vårt stora nätverk, eller genom rekrytering.

Vi är där ni finns – ni bestämmer omfattning tid och nivå!

Friend står för ...

Flexibel. Tillgång till expertsupport när det passar dig, i den omfattning du behöver och på den nivå som är rätt för dig.

Relevant. Vi vill genom Friend erbjuda regulatorisk support anpassad till din specifika situation. Våra experter har lång praktisk erfarenhet och kan ge support i precis den omfattning och den nivå som passar dig.

Innovativ. Med inspiration och lång praktisk erfarenhet från medtech-branchen kan vi hitta innovativa lösningar som funkar för just dig.

Enkelt. Vi kan hjälpa till att förenkla, att reda ut vad som är viktigt, vad som behöver prioriteras och vad som är rätt nivå för just er. Vår erfarenhet gör att vi hjälper er att hitta rätt och att ni slipper göra våra misstag.

Nära. Vi är där ni är. Vi träffas gärna hos oss, hos er eller via digitala kanaler.

Direkt. Vi erbjuder direktträffar med experter inom just det område du är intresserad av, utan omväg kontakta oss. Boka ett möte eller skicka ett mail till oss.

Kontakta Prevas Friend
Boka enkelt en tid för konsultation hos någon av våra konsulter. Det går självklart även bra att kontakta oss via mail, eller komma förbi oss på vårt kontor. Första halvtimmen konsultation är alltid gratis!

QA/RA INOM MEDICINTEKNIK

Har du frågor eller utmaningar kopplade till det medicintekniska regelverket och vad som krävs för att sätta din produkt på marknaden? Vi hjälper dig!

boka enkelt våra tjänster

Prevas Friend

guldsponsor Smile incubator

Prevas är sponsor till SmiLe Incubator som hjälper entreprenörer och tidiga bolag inom Life Science, att utveckla och kommersialisera sina produkter och tjänster.

SmiLe Incubator

vi finns nära dig

Malmö, Södra Tullgatan 4, 211 40 Malmö

Lund, Medicon Village, Scheeletorget 1, 223 63 Lund

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

Fastna inte i snåriga regulatoriska krav.

Kontakta en vän!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!