language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Prevas Friend - medicinteknisk support utan krångel.

Med mångårig och bred praktisk erfarenhet från den medicintekniska branschen kan vi hjälpa dig att reda ut regulatoriska frågor och utmaningar. Vi ger lösningar som fungerar. Du får precis så mycket hjälp du behöver, när du behöver det. Ungefär som att ha en bra vän.

Fastna inte i snåriga lagkrav – vi är här för att hjälpa
En medicinteknisk produkt måste följa gällande regelverk. Att förstå vad som gäller för just din produkt och välja rätt väg, kan upplevas som komplicerat och tidskrävande. Men så behöver det inte vara!

Prevas Friend är din partner inom medicinteknik. Vi ger direkt hjälp i den omfattning och nivå som passar. Det kan vara att agera bollplank, utarbeta en plan, ta fram en strategi eller kanske göra en gap- eller konsekvensanalys. Men det kan också vara att ge råd inför en inspektion, föreslå och implementera processer, eller något annat inom det regulatoriska området. Via Prevas Friend når du rätt kompetens direkt.

Vill du sätta en produkt på marknaden? Mer information här.
Har du redan en produkt på marknaden? Läs mer här.
Våra tankar med Prevas Friend.

Det är enkelt att få kontakt med oss!
Eller varför inte komma förbi vårt kontor i Malmö eller Lund för ett förutsättningslöst samtal. Första halvtimmen konsultation är alltid gratis! Kontakta oss via:

Support inom medicinteknik

Medicintekniska produkter omfattar allt från små enkla engångsprodukter eller appar till stora avancerade medicinska system, t ex respiratorer som kan vara uppbyggda av en mängd olika teknologier. De flesta medicintekniska produkter är produkter som är avsedda för att diagnostisera, övervaka, behandla eller lindra en sjukdom, skada eller funktionshinder. För att utveckla och sälja medicintekniska produkter finns lagkrav och regelverk som behöver uppfyllas och produkten behöver CE-märkas. Vi finns där för att hjälpa dig i den processen.

Välkommen att läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med på Prevas Friend bokningssida.

Prevas erbjuder konsultation, rådgivning och bemanning av uppdrag rörande produktutveckling, klinisk utvärdering och kvalitetssystem för medicintekniska verksamheter. Vår grund är patientsäkerhet och nöjda kunder.

QA/RA INOM MEDICINTEKNIK

Har du frågor eller utmaningar kopplade till det medicintekniska regelverket och vad som krävs för att sätta din produkt på marknaden? Vi hjälper dig!

boka enkelt våra tjänster

Prevas Friend

guldsponsor Smile incubator

Prevas är sponsor till SmiLe Incubator som hjälper entreprenörer och tidiga bolag inom Life Science, att utveckla och kommersialisera sina produkter och tjänster.

SmiLe Incubator

vi finns nära dig

Malmö, Södra Tullgatan 4, 211 40 Malmö

Lund, Medicon Village, Scheeletorget 1, 223 63 Lund

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

Fastna inte i snåriga regulatoriska krav.

Kontakta en vän!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!