language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Process Information Management Systems, PIMS

PIMS är programvarulösningar som samlar in data i realtid till en historikdatabas om produktionsprocessen. Via omfattande rapporter baserade på insamlade data kan beslutsfattarna få tydlig information om processernas prestanda.

Prevas PIMS-lösningar gör det möjligt för företag att visualisera och analysera processernas prestanda med hjälp av kraftfulla verktyg för dataanalys, rapportering och övervakning. Analysverktygen omfattar hela räckvidden från traditionella trendvisningsprogram till kraftfulla matematiska analyser.

Prevas har levererat omkring 600 PIMS-lösningar i hela världen, till kunder inom energiproduktion och processindustri. Vi har ett sortiment av PIMS-produkter, både sådana som utvecklats internt och sådana som tillhandahålls av våra teknikpartners.

Medan Prevas MI-lösningar (Manufacturing Intelligence) gör det möjligt för kunderna att samla in och visualisera data på en högre nivå, fokuserar våra PIMS-lösningar mer på realtidsdata. Genom att kombinera PIMS och MI från Prevas uppnår våra kunder en fullständig datainsamling och rapportering som täcker hela spektret från processdata i realtid till strategiska nyckeltal för produktion och affärsverksamhet.

ge oss mer problem

Sedan starten 1985 har vi löst tiotusentals problem tillsammans med våra kunder – i flertalet branscher.

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Moelven

  Automatiserad planering frigör resurser hos Moelven

 • McNeil AB

  Automatiserade flöden minimerar manuell hantering hos McNeil

 • Outokumpu

  Behovsbaserat styrsystem på Outokumpu i Degerfors

 • Uddeholm

  Automation för hållbarhet och kvalitet.  

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Vi söker fler talanger

Bli en av oss!