Morgondagen börjar i Västerås.

De bästa teknikkonsulterna är de som lär sig av gårdagen men håller blicken stadigt riktad framåt.

Visst ses vi imorgon?

Vi brukar säga att framtiden är den enda tid vi kan påverka. På Prevas gör vi det genom att pusha teknikens möjligheter så mycket vi bara kan. För vi tror att vi kan hjälpa till att göra världen till en lite bättre plats med hjälp av teknik. Vill du vara med?

Imorgon är din dag.

Vi brukar säga att framtiden är den enda tid vi kan påverka. På Prevas gör vi det genom att pusha teknikens möjligheter så mycket vi bara kan. Ibland på sätt man kanske inte trodde var möjligt. Det är vårt sätt att förändra morgondagen. Vad är ditt?

Från det stora till det lilla

Så snart du kommit in genom våra dörrar välkomnas du av en härlig blandning människor vars gemensamma kunskapsbank är enorm. Men det som verkligen för oss samman? Påhittigheten. Om det så handlar om produktutveckling, industrialisering av nya produkter, produktivitetsoptimering eller kvalitetsutveckling – vi tar er från förstudier där vi tar hand om helheten, till resurs-, kompetens- och specialistförstärkning i enskilda uppdrag. Från snabbfotade 100- timmarsprojekt till komplexa jobb som sträcker sig över månader och år, och för alla branscher du kan föreställa dig.

Effektiva experter

Människan letar alltid efter sätt att effektivisera och automatisera. Det ligger i vår natur, men det är också helt nödvändigt för att överleva på marknaden idag. Här har definitivt vår Prevas-påhittighet hjälpt oss genom åren. Vi har jobbat länge med industriautomation, längre än de flesta faktiskt. Och det har gett utdelning. Idag kan vi utan tvekan titulera oss experter inom såväl distribuerade som programmerbara styrsystem, och batch- och robotlösningar. Oavsett om ni behöver en totallösning eller stöttning i olika projektfaser – våra experter är lika taggade på att sätta igång.

Kraften och energin

Det är en spännande tid att jobba med elkraft. För varje dag som går närmar vi oss målet med ett mer hållbart energi- och elkraftsystem, och vi på Prevas älskar att vara en del av det.
Ena dagen projektleder vi beställare, andra dagen hjälper vi till med ledande teknik, och den tredje går vi in i en konstruktionsroll på en leverantörs anläggningsplats.

Utveckling på nästa nivå

Ju mer tekniken går framåt, desto större krav ställer vi också på att lösningarna ska vara pålitliga. För oss är det viktigt att kunna hjälpa er hela vägen, från kravhantering, system- och mjukvaruutveckling till projektledning. Vi utvecklar och levererar avancerad mjukvara som kan hjälpa er styra och optimera era produktionsprocesser. Vi gillar helt enkelt att ta saker till nästa nivå. Gärna till en plats du kanske inte trodde var möjlig.

Teknik i världsklass

Vårt utvecklingscenter tar fram produkter, maskiner och verktyg – från koncept till färdiga produkter, monteringsfixturer, produktionsutrustning och maskiner med integrerade styrsystem.
Vi är också kvalificerade inom CE-märkning och maskinsäkerhet, och kan hjälpa er med såväl förstudier som realisering, tillverkning och dokumentation. Sa vi att vi också är grymma på tekniska beräkningar inom hållfasthet, dynamik och vibrationer, värme och strömning, tryckstegrering vid ljusbåge samt strukturoptimering?

Framtiden är Västerås

Det är nog inte alla som vet det men det är här – i Västerås – som vi har vårt huvudkontor. Det gör att vi känner oss lite extra hemma här, vi kan den här staden och gillar att se det gå bra för den. De senaste åren har vi vuxit till oss rejält, både genom förvärv och med rekryteringar. Idag är vi därför ett gäng på drygt 200 personer, och växer hela tiden. Vi blir fler, och mycket klokare.

Välkommen till the Home of Ingenuity

För att lösa kluriga problem krävs olika kompetenser och olika bakgrunder. Därför vill vi ha dig precis som du är. Vi löser problem. Visst gör vi det med tekniska lösningar, men allt börjar med påhittigheten. Vi drivs av den för att vi tror att den kan rädda världen. Påhittigheten är som allra bäst när vi får vara oss själva och har frihet att agera självständigt. Och när olika personer kan lyfta varandra och se möjligheter tillsammans. Därför vill vi ha dig precis som du är. Vi kallar det Home of Ingenuity, och vi säger Hello Possibility.

Ses vi imorgon?

Vi vill inte låta gårdagen begränsa oss. Det är i morgondagen vi ser alla möjligheter. Även om en idé kanske inte låter görbar idag, ställ dig frågan: vad kan tekniken åstadkomma imorgon? Och om du också är nyfiken på att hitta de svaren – hör av dig till oss. För då kommer vi definitivt att komma väl överens!

Linda Wiltebo

HR Business Partner

Telefon +46 70 712 25 50

Per Amrén

Electrical Power

Telefon +46 70 147 41 39

Jonas Eriksson

Management

Telefon +46 73 096 05 60

Stefan Lindberg

Utveckling & Beräkning

Telefon +46 70 736 38 88

Anders Lundmark

Automation

Telefon +46 72 142 15 56

Linda Hjärne

System Development

Telefon +46 72 147 50 31

Joakim Sverin

Product Development

Telefon +46 70 530 55 44

Cecilia Holtmann

Operations Development

Telefon +46 70 748 55 35

Magnus Löfberg

Regional Manager

Telefon +46 70 823 90 03