language arrow_drop_down
DK NO EN

Testprogramvara, tjänster och lösningar

Kunskaper inom testlösningar (som funktionella, HIL-, RF- och produktionstestningssystem och realtids- och styrsystem) är nödvändiga för att kunna testa dagens komplexa inbyggda produkter.

Med ett sammanslipat och tajt team inom test och mätning kan Prevas erbjuda ett brett utbud av tjänster och lösningar som stöder kundens system, håller system uppdaterade och utbildar kunden i underhåll av system.

Testlösningar
Prevas har många års erfarenhet av att skapa testsystemlösningar och kan med hjälp av många olika verktyg och ett team av experter leverera programvara till nya och befintliga testsystem. Prevas har också utvecklat verktyg som kortar ledtiden till marknaden. PreCAST är ett exempel på verktyg som kan anpassas efter specifika behov för att korta utvecklingstiden.

Rensning av programvara

Ett dokumenterat system är en förutsättning för att testprogramvaran effektivt ska kunna underhållas och förbättras. Exempelvis för att leva upp till ISO- eller medicinteknikcertifieringar. När ett befintligt program ständigt byggs ut med fler och fler komponenter kan det till slut bli oöverskådligt stort utan någon strukturerad arkitektur. Prevas kan då tillsammans med kunden gå igenom koden för att förstå vilka krav som ställs på systemet. Därefter kan programmet rensas och dokumenteras och nya funktioner kan skapas efter kundens nya behov.

Programvarustrategi

Prevas hjälper kunder att utarbeta en programvarustrategi så att kunden på lång sikt kan spara pengar. Här är modularitet nyckeln till framgång. Med stor intern erfarenhet inom programvaruutveckling kan Prevas bidra till utvecklingen av kundens system. Utifrån vilka funktioner som behövs i programmet fastställer Prevas hur dessa ska implementeras på bästa sätt.

Vägledning och rådgivning

Prevas erbjuder utbildning av olika verktyg.

Om kunden har ett eget utvecklingsteam kan vi hjälpa dem att komma i gång, använda, uppdatera och underhålla ett Prevasutvecklat system. Om kunden har sin egen konfiguration och vill utveckla sin egen kod kan vi hjälpa till med att gå igenom koden.

Bästa praxis för att skapa testsystem är ett måste och vi använder därför vår erfarenhet inom både maskinvara och programvara när vi vägleder kunden.

Kontakta oss

Mattias Carlsson

Mälardalen Compliance Management

Tel +46 790 665 146

E-post

Kontakta oss

Sara Ådahl Aggebäck

Business Region Manager, East

Tel +46 70 200 73 58

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Force Technology

  Får avancerad industriell skanning att fungera.

 • Hövding

  Framtidens cykelhjälm

 • European Southern Observatory

  Världens största teleskop  

 • OHB Sweden

  Specialistkunskap är helt avgörande för OHB Sweden 

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!