language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Vi är inte den största teknikkonsulten i Uppsala, men vi har de nöjdaste kunderna!

Från idé till marknadsklar produkt.

När du behöver hjälp att utveckla en ny produkt, vart vänder du dig då? Till den som syns och hörs mest på marknaden, eller frågar du runt bland kollegor om de kan tipsa dig?

Vårt råd är att titta på vilket bolag som har genomfört de bästa projekten. Vi har mätt kundnöjdheten under många år och vet att vi har nöjda kunder.

Prevas i Uppsala är en teknikkonsult som hjälper kunder med allt inom produktutveckling; från specifikationer och projektledning, via konstruktion av mekanik, elektronik och mjukvara, till tester, CE-märkning och validering. Om kunden så önskar, fixar vi framtagning av prototyper, förserier och serieproduktion. Med andra ord, vi hjälper ditt företag från tidig idé till marknadsklar produkt.

Att alla våra kompetenser finns lokalt underlättar ett nära samarbete med dig som kund, vilket har stor betydelse i utvecklingen av nya produkter. Vi sitter på plats hos dig eller jobbar från vårt egna kontor i centrala Uppsala, där vi har ett eget elektroniklabb och en liten verkstad.

Allt utvecklingsarbete görs naturligtvis i ett ISO9001-certifierat kvalitetssystem. Vårt kontor i Uppsala och Sundbyberg är dessutom certifierade enligt ISO 13485, för medicinsktekniska produkter.

Idag sysselsätter vi över 50 ingenjörer, och vi växer hela tiden.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Vår expertis i Uppsala

Även om Prevas i Uppsala är mest kända för att utveckla produkter till life science kunder, har vi många fler strängar på vår lyra. Vi utför som regel våra uppdrag under sekretess, och många av våra kunder jobbar med säkerhetsklassade produkter, som vi inte får berätta om.
Vi kan i alla fall räkna upp områden vi arbetar inom:

 • Miljöteknik
 • Vind- och vågkraft
 • Radiokommunikation
 • Medicinsk teknik
 • Energibesparing
 • Vattenrening
 • Kärnkraft
 • Förpackningsindustri
 • Drivsystem för elmotorer
 • Logistiklösningar

Jobba hos oss!

För att få de nöjdaste kunderna, gäller det att leverera rätt kvalitet, i rätt tid, till rätt kostnad. Vad krävs av oss för att uppnå dessa mål?

Jo, det behövs kunniga och engagerade medarbetare. Medarbetare med kunskap och erfarenhet, som har utvecklat en känsla för hur man på effektivaste sätt når målen.

Det är alla våra duktiga ingenjörer på Prevas som skapar vårt goda rykte på marknaden, och det är vår leveransprecision som gör att vi hamnar högst av alla teknikkonsulter när man mäter ”nöjd-kund-index”.

Vill du också vara med i vårt gäng, kontakta oss med en gång!

Gå in på vår platsdatabas och se vilka tjänster som vi söker medarbetare till. Hittar du ingen tjänst som passar dig, går det mycket bra att skicka en intresseanmälan till Markus Nässén.

Välkommen med din ansökan!

Connect - En naturlig aktör i det svenska innovationssystemet

Genom Connect får tillväxtföretag unika möjligheter att testa och presentera sina idéer på marknaden, värdefulla råd samt kontakter som också ger möjlighet att söka kapital.

Prevas medverkar i Connects program Språngbrädan, där vi hjälper uppstartsföretag att komma vidare i sin affärsprocess.

Connect är ett privat initiativ utan vinstintresse. Verksamheten bygger på frivilliga insatser från näringsliv, universitet och andra organisationer som bidrar med kompetens, erfarenheter och värdefulla kontakter.

Uppsala Innovation Centre - Världens fjärde bästa inkubator

I februari 2018 rankades UIC (Uppsala Innovation Centre) som världens fjärde bästa företagsinkubator med universitetskoppling enligt UBI Global, vilket måste ses som en enorm prestation av en stad i Uppsalas storlek.

Prevas är utvald som partner till UIC i kategorin produktutveckling och vi har genom åren hjälpt flera av företagen som deltar i UIC´s program.

Vi bidrar med vår kompetens alltifrån att hålla föreläsningar om produktutveckling, till att ingå i bedömningspaneler och att utveckla och tillverka prototyper och produkter.

Kontakta oss

Johan Bergsten

Business Region Manager, Uppsala

+46 18 56 27 10

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Sordin

  Innovativa hörselskydd för fungerande gruppkommunikation

 • Lavabrush

  Lavabrush - enkel men genial penseltvätt

 • Zipforce

  Från prototyp till CE-märkt produkt

 • BellPal

  Smart klocka för falldetektering

Vi söker fler talanger

Bli en av oss!

Kontakta oss

Så berättar vi mer!