language arrow_drop_down
DK NO EN

Prevas i Luleå- En garanti för kompetens och kundnöjdhet i världsklass

Vi tillhandahåller specialister inom teknisk konsulting på plats hos våra kunder lika väl som uppdrag utförda professionellt från vårt kontor helt beroende på kundens aktuella behov.

I Luleå ligger Prevas nordligaste kontor, vi är ett gäng drivna ingenjörer med olika bakgrunder som håller en ära i att sätta kunden först. Att sätta kunden först innebär att vi är lyhörda och anpassningsbara till varje enskild kunds specifika behov, krav och önskemål. Vårt mål är att kunden ska känna trygghet med att leveranser alltid är något bättre än förväntat. Vår genuina vilja att förstå kundens behov och att leverera har resulterat i att vi får mycket positiv feedback från våra kunder. Vi skapar tillsammans med våra kunder eftertraktade och moderna lösningar.

För Prevas är hållbarhet viktigt och lösningar utformas för en så låg miljöpåverkan som möjligt. Vi vänder oss till olika branscher i hela norra regionen och har en attraktiv bas av kompetenser och erfarenheter lokalt i Luleå men har även tillgång till hela Prevas samlade kompetens och erfarenhet. Prevas har gedigen kunskap vilket gör oss till en trygg och leveranssäker partner i allt från mindre projekt till de mest komplexa utmaningarna. Prevas Luleå är det stora konsultbolaget i en liten familjär förpackning, vi kanske inte syns och hörs mest, istället satsar vi på att samarbeta bäst.

Behöver du hjälp inom produkt-, mjukvaru-, elektronik-, teknik- och verksamhetsutveckling eller projektledning kan du med trygghet vända dig till Prevas Luleå.

Våra främsta styrkor och kompetensområden ligger inom systemutveckling, Manufacturing Execution Systems (MES), elektronikutveckling och testning. Vi har också djup erfarenhet av utveckling av spårbarhetssystem och utveckling av komplexa MES-system inom industrin. Övriga industriella teknikområden där vi sticker ut är inom utveckling av applikationer med vision teknik, beröringsfri mätning och positionering där vi har expertkompetens inom mjukvaror från National Instruments. Vi har också lång erfarenhet av industriellt förbättringsarbete, verksamhetsutveckling och projektledning.

Vill du befinna dig i teknikens framkant och bli en av oss?

Vi är i en mycket expansiv och spännande tillväxtfas

Luleå och Norrbotten är i en mycket expansiv och spännande tillväxtfas. Ny teknik utvecklas i stor skala, ofta med fokus på en hållbar framtid. Här finns möjligheten att bidra till en friskare planet genom att vara en del av Prevas Luleå. Luleå som stad och region erbjuder ett stort utbud av kultur, shopping och restauranger, vill du ha naturupplevelser så finns dessa året om i form av skärgård, sjöar, skog och fjäll. Naturen finns alltid bakom knuten så valmöjligheterna är stora oavsett vad du för stunden behöver.

Att jobba på Prevas är en investering för din framtid och utveckling

Hos oss får du arbeta i olika och spännande branscher och teknikområden. Prevas har lång erfarenhet av konsultverksamhet och vi vet vad som krävs för att våra medarbetare ska utvecklas och trivas.Gemenskap och delaktighet är viktigt för oss. I Luleå jobbar Vi i en kultur där alla bidrar med sin kunskap i en utvecklande miljö där alla känner sig som en del av helheten.

Familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort

Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas något för dig. Och du, flexibiliteten får du på köpet, här har du möjligheten att jobba både Inhouse och på plats hos kund. Det styr vi genom en kontinuerlig dialog kring hur livspusslet bäst ska gå ihop. Rätt ställe att vara på helt enkelt!! Tillsammans är vi en pålitlig och trygg tillgång för våra kunder, en partner som man kan lita på och få hjälp av när den egna organisationen inte riktigt räcker till.

 

Kompetensområden

 • IT Projektledning
 • Systemutveckling
 • Systemtestning, testautomation och testledning
 • Industriell verksamhetsutveckling
 • Teknikutveckling- beröringsfri mätning, positionering och identifiering
 • Elektronikutveckling och testning
 • Industriell projektledning

här kan du se alla våra lediga jobb på Prevas.

ÄR du ingenjör - Välkommen hem till Luleå

Är du hemvändare eller nyfiken på orten? Hör av dig så kikar vi på vad Prevas kan erbjuda just dig!
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se.
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se.

Kontakta oss

Lars-Göran Kankaanranta

Business Unit Manager

Tel +46 72- 201 96 31

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • Kenvue

  Johnson & Johnsons avknoppar konsumentprodukter till nya bolaget Kenvue – Prevas leder IT-migrering för Kenvues fabrik i Helsingborg

 • Karlstads kommun

  Karlstads kommun säkrar framtidens VA-underhåll med HxGN EAM

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyrning och mindre svinn med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardiserat och molnbaserat underhållssystem, i samarbete mellan Göteborgs Spårvägar och Prevas

Vi söker fler talanger

Bli en av oss!

Kontakta oss

Så berättar vi mer!