language arrow_drop_down
DK NO EN
Pressrelease: 2022-11-17

Prevas ingår nytt avtal om IFS Ultimo EAM

Den här gången är det Oda Group som har valt lösningen.

Prevas ingår nytt avtal om IFS Ultimo EAM

Oda är Norges största nätbutik för livsmedel och har upplevt en mycket imponerande tillväxt de senaste åren. Med revolutionerande teknik och värdekedja satsar företaget internationellt och har etablerat sig i Finland och Tyskland. För att få kontroll över sina avancerade anläggningar har man nu valt IFS Ultimo EAM som sitt EAM-system.

- Oda är i högsta grad ett teknik- och logistikföretag med fokus på effektivitet och smarta lösningar, förklarar Jan Øyvind Lyche på Oda. Vi bygger anläggningar och en värdekedja som är ledande internationellt i fråga om effektivitet och kvalitet. För att se till att våra anläggningar presterar maximalt är det också viktigt med en modern EAM-lösning som är skalbar och som säkerställer att vi gör rätt sak vid rätt tidpunkt. Efter att ha sonderat marknaden landade vi i IFS Ultimo EAM, stöttat av den nordiska partnern Prevas, som kan hjälpa oss att utnyttja lösningen på bästa möjliga sätt.

- Oda representerar den andra kunden i Norge på kort tid som väljer IFS Ultimo EAM genom Prevas, säger Einar Alexander Andersen, ansvarig för Prevas i Norge. Vi ser att detta är en lösning som kommer att passa många företag och att vi med flera system i portföljen kan erbjuda olika alternativ utifrån verksamhetens krav, organisation och ambition. Vårt mål är att kunderna ska få bästa möjliga utbyte av den lösning de väljer. Därför frågar vi dem ofta varför de investerar i en lösning och vad de vill uppnå, för att vi tillsammans ska hitta formerna för hur det ska lyckas. Vi är stolta över att Oda har valt oss som sin partner på den här resan framåt och ser fram emot att fortsätta ställa frågor.

Prevas Norge är redan i full gång med implementeringsprojektet tillsammans med representanter från IFS Ultimo och planerar att driftsätta första fasen i januari 2023.