language arrow_drop_down
DK NO EN
Pressrelease: 2020-09-09

SAR Gruppen implementerar Infor EAM med Prevas hjälp.

SAR Gruppen, som hanterar farligt avfall, befinner sig i startfasen av att införa Infor CloudSuite på sina anläggningar i Norge. Från Stavanger i söder till Hammerfest i norr.

SAR Gruppen implementerar Infor EAM med Prevas hjälp

Bildtext: Coronahälsning på SAR:s anläggning i Mongstad. Bjørn Moland, lösningsansvarig hos Prevas, och Grethe Sem Larsen, projektansvarig hos SAR Gruppen, har satt i gång med implementeringen av Infor EAM.

Infor CloudSuite, med underhållslösningen Infor EAM som en viktig beståndsdel, är en portfölj av lösningar från Infor som utvecklats för molnet och som underlättar samverkan inom organisationer.

Frode Steinsland, förbättringsansvarig hos SAR, förklarar att CloudSuite-lösning uppfyller företagets behov och ger bättre integreringsmöjligheter och högre funktionalitet.

– Systemet blir en viktig del av vår digitaliseringsprocess. Vi var ute efter en modernare lösning med ett bra kundgränssnitt, goda samverkansmöjligheter och som kan hantera stora mängder information. SAR Gruppen planerar att först införa Infor CloudSuite på alla anläggningar i Norge och därefter på kontoret i Kuwait, berättar Steinsland.

Prevas, som är Infors Channel partner för Infor EAM i Norden, ansvarar för EAM-delen av lösningen för SAR.

– Vi ser fram mot att få vara med på SAR:s digitaliseringsresa. Detta är ett av många spännande projekt där Infor EAM ingår som lösning för underhållsstyrning för att kunna utnyttja resurserna bättre, säger Einar Alexander Andersen som är ansvarig för Prevas verksamhet i Norge. Han understryker att leveranserna löper i det närmaste som normalt, trots Covid-19.

– Prevas fokuserar på långsiktiga samarbeten med våra kunder och vårt mål är att bidra till högre hållbarhet och lönsamhet hos kunderna. Med Infors framtidsinriktade svit av lösningar fortsätter vi att vinna nya kunder och är nu mycket glada åt att få arbeta tillsammans med SAR Gruppen, fortsätter Andersen.