dk  no  en  

sv en dk no

Prevas publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2017

PRESSRELEASE

2018-04-24

Prevas AB:s års- och hållbarhetsredovisning för räkenskapsår 2017 finns från och med idag publicerad på företagets webbplats prevas.se.

Tillsammans med våra kunder tar vi tillvara på teknikens och digitaliseringens framsteg och omsätter kundens behov och idéer till ökad hållbarhet och konkurrenskraft.

Prevas års- och hållbarhetsredovisning finns tillgänglig på www.prevas.se/redovisning enligt följande:

  • Utskriftsvänlig version i pdf-format
  • Webbaserad version

Digitaliseringen har öppnat upp nya möjligheter inom i stort sett alla områden i samhället och påverkar i dag människor på många olika sätt. Det talas bland annat om både smarta produkter och smarta fabriker, där digitalisering blivit en förutsättning. För Prevas, vars historia och kärnkompetens utgår från produktutveckling och produktionssystem är det ett naturligt nästa steg i utvecklingen. Med gedigen erfarenhet och kompetensbredd inom områden som smarta produkter och smarta fabriker kan vi exempelvis hjälpa till med att utveckla nya innovativa produkter med ökad funktionalitet och förbättrad kundupplevelse och nya systemlösningar för effektivare produktion och service. Vi kan applikationerna och förstår hur tekniken kan användas för att lyfta utvecklingen ytterligare några nivåer.

Publicerad 2018-04-24, 08:30 CET. Denna information är sådan information som Prevas AB (publ) är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Helena Lundin

Helena Lundin

Communication and Information Manager

Tel 

+46 21 360 19 20

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning