dk  no  en  

sv en dk no

Prevas välkomnar 55 nya medarbetare och vill anställa ytterligare 100 nya kollegor

PRESSRELEASE

2017-06-29

Prevas möter stor efterfrågan från kunder och nya marknader. Digitaliseringen och automationsutvecklingen är starka dragplåster där den nya teknikvågen även har öppnat upp för nya typer av kunder till Prevas. På kort tid har vi välkomnat 55 nya kollegor, som bidrar till att stärka vår specialistkompetens och våra erbjudanden. Nu söker vi fler än 100 nya kollegor för kommande halvåret.

Prevas är ett ingenjörsföretag och utvecklingspartner till företag i många branscher. Spännande uppdrag i teknikens framkant spänner över många olika applikationsområden. Exempelvis hjälper Prevas sina kunder att utveckla miljösmarta lösningar, öka produktiviteten och ta fram produkter som räddar liv och förebygger arbetsskador.

Tjänster och lösningar inom uppkopplade produkter och industriprocesser är något Prevas har arbetat med i många år. Skillnaden nu är att kommunikationsmöjligheterna och kostnadsnivån för att implementera lösningarna har blivit väsentligt bättre.

- Tack vare en stark efterfrågan, speciellt inom nya teknikområden, ser vi behovet av att rekrytera på flera håll. Vi eftersöker bland annat specialister inom områden som mjukvaruutveckling, mekanik, elektronik, Industriell IT och automation, säger Peter Löving, rekryteringsansvarig på Prevas.

Fokus ligger på smarta produkter och smarta fabriker och de tillhörande nya tjänster och lösningar som nu kan erbjudas. Vi söker aktivt efter nya medarbetare med rätt kompetens.

- Vår vision är att vi ska vara ledande i att utnyttja teknikens möjligheter och vara en förebild till att skapa ett långsiktigt, hållbart samhälle. Det mesta i verksamheten tar sitt avstamp i våra gemensamma grundvärden. Återkopplingen som vi ofta får från våra kunder är att vi är enkla att ha att göra med, att man uppskattar vår höga tekniska kompetens och att man är mycket nöjd med samarbetet. Det är styrkor som vi bygger vidare på, fortsätter Peter Löving.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Helena Lundin

Peter Löving

Recruitment & HR Developer

Tel 

+46 21 360 19 90

Ann Ulmehag

HR Manager

Tel

+46 21 360 19 21

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning