language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Halloween-Hackathon 

Vad sägs om en kväll som bjuder på en klurig hackningsutmaning, där du och en vän har chansen att vinna ett fint pris? Prevas (som gått ihop med Tritech under 2021!) vill välkomna er till Halloween-Hackathon där det utöver denna utmaning kommer att bjudas på gott käk, snacks, och dryck. Detta event har ett begränsat antal platser så tveka inte på att anmäla dig!

VAR: Solna Strandväg 80, 7 tr.
NÄR: torsdagen den 28/10 klockan 17:30
ANMÄLAN: Här nedan

Hackathonets vinnare kommer koras omkring 20:00 och därefter blir det lite mingel för de som vill.
Eventet riktar sig främst till dig som läser mekatronik eller elektroteknik. Ett intresse för inbyggda system och programmering av prylar är också en fördel!


Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se. * (obligatorisk)
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se.

Referenser

 • Global leverantör inom farm management

  Lönsammare mjölkproduktion

 • Polarium

  Delning av produktinformation möjliggör utveckling av energilagringslösningar vid Polarium

 • Outokumpu

  Behovsbaserat styrsystem på Outokumpu i Degerfors

 • Vigab

  Vigab startar digitaliseringsresa med hjälp av Prevas.