language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Tack för att du deltog

Många tack till er alla som var med och lyssnade och diskuterade, både innan, under och efter 2021 års Q-workshop. 

Nedan finns presetationerna för nedladdning.

Presentationer:

Anders Fundin, professor på MDH och forskningsledare på SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling låter oss ta del av den senaste forskningen om vad som leder till hållbar framgång och hur det påverkar samtidens ledningsmodeller. Han kommer att ge oss stöd i utmaningen att balansera social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Ladda ner Anders presentation här Pdf, 5.8 MB.

Wivecka Ljungh HR och Kvalitetschef på Bostads AB Mimer berättar om den långa resan att utveckla en stark kvalitetskultur, som 2020 ledde fram till Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2020! Utmärkelsen delas ut av SIQ till verksamheter som långsiktigt och systematiskt utvecklar sitt kvalitets- och förbättringsarbete.

Ladda ner Wiveckas presentation här Pdf, 1.2 MB.

Joacim Blomberg, Vice President and Chief Technology Officer LEAX Group, beskriver arbetet med att transformera en av koncernens fabriker i Lettland från ”stampat jordgolv” till högteknologisk produktion av planetväxlar till en av marknadens mest krävande kunder. En viktig framgångsfaktor var hur de utvecklat en kultur som tar vara på medarbetarkompetensen och förmågan att dela kunskapen inom organisationen.

Ladda ner Joacims presentation här Pdf, 6.3 MB.


Referenser

 • Pilloxa AB

  Smart stöd vid livslång medicinering 

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions lyfter fordonsunderhåll till nästa nivå 

 • Brüel & Kjær Vibro

  Affärer baserade på partnerskap 

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserar sitt underhållsarbete