language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Att leda och styra mot hållbar framgång

Företag och organisationer har behov av snabbrörliga organisationer där medarbetares kompetens och engagemang utvecklas, där digitala lösningar skapar kund- och intressentnytta och där ledningskompassen är inriktad på hållbar utveckling. Men vad är det som leder till hållbar framgång? Här får vi möjlighet att följa med på tre exempel på just detta.

Under en förmiddag så bjuder vi in till ett seminarium där du kan välja att vara på plats eller vara med oss via länk. Antalet fysiska platser är begränsade och först till kvarn gäller. Vi följer FHM´s riktlinjer. Du anger i anmälan vilket alternativ du önskar. Varmt välkommen!

Ur agendan:

Anders Fundin, professor på MDH och forskningsledare på SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling låter oss ta del av den senaste forskningen om vad som leder till hållbar framgång och hur det påverkar samtidens ledningsmodeller. Han kommer att ge oss stöd i utmaningen att balansera social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Wivecka Ljungh HR och Kvalitetschef på Bostads AB Mimer berättar om den långa resan att utveckla en stark kvalitetskultur, som 2020 ledde fram till Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2020! Utmärkelsen delas ut av SIQ till verksamheter som långsiktigt och systematiskt utvecklar sitt kvalitets- och förbättringsarbete.

Joacim Blomberg, Vice President and Chief Technology Officer LEAX Group, beskriver arbetet med att transformera en av koncernens fabriker i Lettland från ”stampat jordgolv” till högteknologisk produktion av planetväxlar till en av marknadens mest krävande kunder. En viktig framgångsfaktor var hur de utvecklat en kultur som tar vara på medarbetarkompetensen och förmågan att dela kunskapen inom organisationen.

Diskussioner i mindre grupper kring temat Hållbar framgång inom era egna organisationer.

När, var & hur:

Datum: 1 oktober 2021

Tid: 8:15 - 11:00 vi bjuder på kaffe och smörgås / via webblänk 09:00-11:00

Plats: Prevas AB, Glödgargränd 14, 721 30 Västerås

Webblänk:
Mailas ut i god tid innan seminariet

Referenser

 • Pilloxa AB

  Smart stöd vid livslång medicinering 

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions lyfter fordonsunderhåll till nästa nivå 

 • Brüel & Kjær Vibro

  Affärer baserade på partnerskap 

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserar sitt underhållsarbete