language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2024-06-19

Prevas befäster sin marknadsposition inom Enterprise Asset Management (EAM)

Som ledande aktör i Norden inom underhållssystem firar Prevas att Helena Carbe återvänder till företaget som förvaltningsledare och verksamhetsarkitekt.

Prevas befäster sin marknadsposition inom Enterprise Asset Management (EAM)

Bildtext: Vi säger hello och välkommen tillbaka Helena Carbe som förvaltningsledare och verksamhetsarkitekt inom området EAM på Prevas.

- Fantastiska kollegor, tillfredställelsen att kunna hjälpa kunder i deras vardag och de goda möjligheterna till daglig kreativitet och utveckling lockade mig tillbaka till Prevas, berättar Helena Carbe.

Med lång erfarenhet som kravställare och sakkunnig inom implementationsstöd för underhållssystem, på både kundsidan och som applikationskonsult, är Helena mycket uppskattad av medarbetare, partners och kunder. Helena kombinerar mångårig och gedigen erfarenhet av driftkritiska anläggningar med en god insikt i moderna underhållslösningar.

- För mig är det givande att hjälpa organisationer effektivisera sina processer och ta tillvara på möjligheterna som riktigt bra underhållssystem ger, berättar Helena. Att dela med mig av mina egna och kollegors erfarenheter för att ta fram och realisera lösningar är verkligen något jag tycker om. Eftersom jag själv varit på kundsidan vet jag vilken otrolig skillnad ett bra systemstöd bidrar till, både i den dagliga verksamheten men också för att fatta rätta strategiska beslut.

- Jag vill verkligen uppmana anställda som arbetar med underhåll och asset management på siter, depåer och anläggningar att våga ta första steget mot mer proaktivt underhåll. Ge inte upp tanken om bättre planering. Alla resor börjar med medvetenhet och en vilja till förändring. Börja jobba mer systematiskt med det förebyggande underhållet så är ni i gång. Känns det tungt så ta hjälp utifrån, uppmanar Helena.

- Prevas strategiska inriktning är att vara ledande inom de områden vi verkar oavsett om det är inom produkt-, process- eller produktionsutveckling och det är något som driver oss framåt. Jag är både stolt och imponerad över det värde vi tillsammans med våra partners skapar för våra kunder, säger Magnus Welén CEO Prevas AB. Vårt nordiska team inom EAM är verkligen ”one of a kind”!

För mer information, kontakta:
Åsa Sandberg, Business Unit Manager IndTech & Asset Management, Region West, Prevas AB
Mobil: +46 72 247 59 01, E-post

Helena Carbe, Förvaltningsledare & Verksamhetsarkitekt, Region West, Prevas AB, Mobil: +46 73 221 62 69, E-post