language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2023-06-19

Prevas vinner pris under HxGN Live 2023

Prevas korades till Outstanding Channel Partner EMIA 2023 av Hexagon. HxGN LIVE Global är en årlig konferens som anordnas av Hexagon där framtidsfokuserade automationsexperter deltar från hela världen.

Prevas vinner pris under HxGN Live 2023

Bildtext: Isabelle Isherwood (Hexagon), Einar Alexander Andersen (Prevas) och Thierry Obédé (Hexagon).

I förra veckan gick HxGN Live Global av stapeln i Las Vegas, USA. Det främsta syftet med HxGN Live Global är att ge deltagarna en plattform för att dela kunskap, erfarenheter och bästa praxis i fråga om Hexagons tekniska lösningar och tjänster.

Konferensen ger också deltagarna möjlighet att bekanta sig med de senaste innovationerna och trenderna och framtida riktningar för Hexagons produktportfölj. Och är därför ett viktigt arrangemang för alla som är intresserade av att hålla sig à jour med den nyaste utvecklingen inom geospatial och industriell teknologi, samt att bygga nätverk med branschkollegor och experter.

I år samlade konferensen mer än 3 600 deltagare från 77 olika länder, däribland yrkesfolk, experter och beslutsfattare från olika branscher, inklusive bygg- och anläggningssektorn, produktion, gruvdrift, energi, offentlig förvaltning med flera.

Prevas, som är strategisk partner till Hexagon i fråga om lösningen HxGN EAM, var nominerade i två priskategorier. Representanter från både Sverige och Norge var på plats och fick glädjande ta emot beskedet om att Prevas utropades till vinnare i kategorin Outstanding Channel Partner EMIA 2023.

Prevas fick utmärkelsen bland annat för deras omfattande erfarenhet av HxGN EAM och deras förmåga att leverera kundvärde över tid. Prevas EAM-team är högt uppskattade av kunderna.