language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2022-10-31

Prevas presenterar på Stora Aktiedagen i Göteborg

Johan Strid, CEO på Prevas AB, kommer att presentera Prevas på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen den 7 november 2022. Trender, teknikutveckling, återblick på ett lyckosamt 2021 samt resultat och händelser för årets tre första kvartal är några av områdena som kommer att beröras. Presentationen kommer också beröra Prevas väg framåt. 

Måndag den 7 november kl 17.00-17.30 medverkar Prevas på Aktiespararnas evenemang. Johan Strid presenterar bolaget och svara på frågor. Ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på och ställ dina frågor till Johan genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Frågorna kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Information
När: 7 november kl 17.00-17.30
Livesänding: www.aktiespararna.se/tv/live.

Den inspelade presentationen kommer att i efterhand publiceras på Prevas hemsida.