language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2022-06-08

Prevas presenterar på Småbolagsdagarna 2022

Johan Strid, CEO på Prevas AB, kommer att presentera Prevas på Aktiespararnas Småbolagsdagarna den 15 juni 2022. Trender, teknikutveckling, återblick på ett lyckosamt 2021 samt resultat och händelser för årets första kvartal är några av områdena som kommer att beröras. Presentationen kommer också beröra Prevas väg framåt. 

Onsdag den 15 juni kl 16.00-16.30 medverkar Prevas på Aktiespararnas evenemang. Johan Strid presenterar bolaget och svara på frågor.

Passa på och ställ dina frågor till Johan genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Frågorna kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Livesändningen hittar du på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter publiceras den inspelade presentationen på Prevas hemsida och på Aktiespararnas hemsida.