language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2021-05-20

Värdet av produktinformation

Delning av produktinformation möjliggör bättre utveckling av energilagringslösningar hos Polarium.

Maria Metsola

Polarium, tidigare Incell International, är ett svenskt företag som har som målsättning att tillhandahålla säkra och hållbara energilagringslösningar med bästa prestanda, baserade på litiumjonteknik.

Utveckling av energilagringslösningar innefattar utvecklig av produkter som innehåller programvara, elektronik och mekaniska delar. Produktinformation, ofta i form av materialförteckningar, som beskriver produkten vid konstruktion, vid försäljning, vid tillverkning och vid service, måste upprättas, underhållas och distribueras över olika discipliner inom organisationen. Detta sker i olika informationssystem, som kontinuerligt utvecklas i en snabbt växande verksamhet som Polarium.

Prevas, tidigare FiloProcess, tillhandahåller en färdplan för hantering av produktinformation över olika discipliner och system. Med en tydlig plan samordnas det detaljerade utvecklingsarbetet i olika systemimplementeringar mot ett gemensamt mål.

- Workshoppar som hålls av Prevas (tidigare FiloProcess) har visualiserat potentialen i ett korrekt hanterat nätverk för produktinformation. Vi använder denna kunskap för att skapa lösningar i världsklass, vilka uppfyller våra kunders behov”, säger Stefan Jansson, Polariums VD och grundare.

- Vår spetskompetens inom Product Lifecycle Management (PLM), de teknikområden och affärsprocesser som hanterar produktinformation, har byggts upp via erfarenheter och samarbeten med flera av Sveriges ledande industriföretag, berättar Bengt Sareyko, ansvarig för Prevas nya erbjudande inom Product Information.

Mer om Prevas nya erbjudande, Product Lifecycle Managment.