language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2021-03-04

Äntligen har vi fått hälsa Patrick Mårtensson varmt välkommen hem till Prevas igen

Hos oss är det självklart att prova vingarna och vi blir lika glada när våra kära kollegor kommer tillbaka igen!

Hello!

Efter 5 år som anställd på Prevas så tänker jag att det är dags att säga hej och presentera mig, låter lite sent men detta är dock andra gången för mig. Jag kom till Prevas 2016 och jobbade i runda slängar 2.5 år för att sedan gå på en 3 år lång tjänstledighet. Mina vänner brukar skämta om att jag fick en 27-års kris men jag valde helt enkelt att med min flickvän flytta till Nya Zeeland då hon blivit erbjuden en väldigt fin möjlighet. Ett fantastiskt land som jag varmt kan rekommendera alla att besöka, krävs bara en nätt flygtur på 32 timmar (25 timmar om man är rik, så 32 timmar för mig).

Efter 2 år på Nya Zealand så var det dags för ut nytt äventyr, trodde jag i alla fall…Jag flyttade helt enkelt till London och tänkte att detta skulle bli spännande, dessvärre tog det cirka 3 veckor innan hela Storbritannien gick in i Lockdown på grund av corona. Något som satte stopp för all social kontakt (inte så kul när man är ny i ett land), men däremot kraftigt ökade längtan efter Sverige och Prevas. I 1 år stannade jag, vilket tar oss till dagens datum där jag från och med mars är tillbaka på Prevas, som teamleader för IITA-grupperingen i Malmö, som numera är en del av Region West.

Vad tycker jag om att göra när jag inte jobbar då? Väldigt träningsglad, brukade spela padel 5 gånger i veckan innan det blev omöjligt att få tag i en bana (ni som spelar vet vad jag menar). Umgås med folk, hitta på saker, helt enkelt socialisera mig (ja året har varit sisådär för allas del…).

På det arbetsmässiga planet har jag jobbat som Projektledare, Teknisk projektledare och Processingenjör inom tillverkningsindustrin för i synnerhet livsmedelsprodukter. Detta har inkluderat all form av process design i form av tankar, pumpar, rör, ventiler och så vidare. Det har varit allt ifrån små konsultuppdrag till stora turn-key projekt. Jag hade också en kort avstickare till byggbranschen där jag jobbade som beräkningsingenjör till ett byggföretag, detta i samband med min flytt till Nya Zealand och jag helt enkelt behövde en inkomst.

Historia är historia och det roliga ligger nu framför mig. Att få jobba på Prevas igen och lära känna er, kollegor, nya som gamla, något jag ser fram emot oerhört mycket. Jag tycker om att lära känna nya människor och brukar vara väldigt flexibel. Tveka aldrig att kontakta mig, vare sig det gäller jobbmöjligheter eller om du bara vill ta en virtuell kaffe och introducera dig/prata lite.

Kontakt:
Patrick Mårtensson
Consultant Manager IITA Malmö
Mobil: +46 70-829 41 89 , E-mail