language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2021-02-12

Möt Prevas på Börsveckans Digitala Småbolagsdag

På Småbolagsdagen den 24 februari 2021 kan du passa på och lyssna på Prevas CEO Johan Strid. Det blir en presentation av Prevas, en förklaring hur resultatet kan ha ökat så dramatiskt, och en beskrivning av vägen framåt som inkluderar tillväxt.

Tid: 24 februari kl. 08.00 – 13.10
Plats: www.financialhearings.com
Tid och länk till Prevas presentation:
kl 08.40, https://tv.streamfabriken.com/2021-02-24-prevas

Småbolagsdagen är ett samarbete mellan Financial Hearings och Börsveckan. Bolagen presenterar sin verksamhet och därefter följer en frågestund ledd av Lars Frick analytiker på Börsveckan.

Det nya verksamhetsåret 2021 för Prevas började med att samgåendet med Tritech, Deva Mecaneyes och FiloProcess blev verklighet. Förenklat innebär det en tillväxt på nästan femtio procent i antalet medarbetare över en natt och en mängd verksamhetsfördelar. Prevas stärker positionen inom produktutveckling och produktionsutveckling avsevärt och kan erbjuda kunderna stöd för en ännu högre förändringstakt. Samgåendet ger också ökade möjligheter för våra medarbetare att växa vilket är fundamentet för vår framtida resa.