language arrow_drop_down
DK NO EN
Nyhet: 2019-07-03

Några snabba nyfikna frågor till Carl, ny medarbetare på Prevas

Carls två bästa sommartips, passa på och var utomhus så mycket som möjligt och hyr en paddelboard!

Carl, ny medarbetare på Prevas

Hej Carl, på kontoret har du snabbt tagit rollen som träningsguru med vassa tips om både örter och proteiner. Men för dem som inte vet vem du är, vill du berätta om dig själv?

Haha, jag sa ju inga svåra frågor! Jag heter Carl, bor i Järfälla och är 26 år. Har mitt ursprung från Trollhättan, sen har jag varit en sväng i Dalarna och till slut landade jag i Stockholm. Jag arbetar som mekanikkonsturkör här på Prevas.

Spännande, men var läste du någonstans?

Jag läste på teknikhögskolan, 3 årig linje.

På tal om annat, jag tog ju kontakt med dig via Linkedin eftersom du var som klippt och skuren för oss. Förutom mitt enträgna tjatande mixat med lite komplimanger. Vad var det som lockade?

Jag hade varit på en del intervjuer på andra ställen. På både stora och små företag. Det som var avgörande var att jag fick en bra känsla av Prevas. Kontoret var fint och jag tyckte att personerna verkade trevliga. Sen blev jag imponerad av de saker som Prevas har varit med och utvecklat.

Vad visste du om Prevas sen tidigare?

Ärligt talat inte så jättemycket. Jag började höra runt på min förra arbetsplats och där var det kollegor som kände till Prevas. Jag fick bara höra bra saker. Nu när jag har börjat här är jag imponerad över att se vad Prevas har utvecklat! Det är både små och stora saker och väldigt coolt!

Förutom att spänna musklerna på Friskis, vad gör du mer på din fritid?

Haha! Jag gillar faktiskt mer saker än att bara gymma. Jag tycker till exempel det är skoj med att meka och att cykla.

Hallå, det är sommar nu, ge mig dina bästa sommartips!

Jag tycker att man ska ta till vara på soltiderna och vara ute så mycket som möjligt. Tänk sen när det blir höst. Då vill man inte sitta och ångra sig att man inte var ute mer. En annan sak, befinner man sig i Stockholm tycker jag att man ska hyra en paddleboard. Jag kan rekommendera att starta i Huvudsta för att sedan glida vidare ner mot T-centralen.

Tack snälla Carl för att du tog dig tid. Vi tycker det är väldigt roligt att du är en av oss!

Tack själv!

FYRA SNABBA FRÅGOR TILL CARL

Sommar eller vinter

Att spendera en kväll med Isaak Newton eller flyga jorden runt med Swedish housemaffia?

Iphone eller Android

Svettas eller frysa (även om att frysa är skönare)

Intervju genomförd av Elin Björkman på Prevas.