language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Projektledning, smarta produkter

Hantering av komplexa FoU-projekt. 

En kompetent projektledare är förmodligen den viktigaste enstaka tillgången för framgångsrik leverans av ett FoU-projekt. Prevas har en solid projektkultur och en enastående historik i fråga om att leverera våra projekt i tid. En av hemligheterna bakom vår framgång är att vi hela tiden arbetar för att effektivisera vår utvecklingsmodell och ta till oss de bästa delarna av projektledningsfilosofierna hos våra många marknadsledande kunder.

Vi har vårt Project Management Office, som fungerar som supportorganisation för våra projektsponsorer och projektledare, vilket säkerställer att vi upprätthåller våra höga kvalitetsstandarder.

För kunder som på plats hos dem behöver hjälp med en projektledare har vi utvecklat en egen kompetensdatabas, som hjälper oss att hitta den bästa kompetensen för kundens behov. Vår kompetensdatabas ger också våra projektledare och konsulter verktyg för att få stöd av Prevas samlade kunskap.

Vid behov kan våra projektledare och konsulter ta med Prevas egna arbetsstationer och utvecklingsverktyg ut till kunden. Detta är särskilt uppskattad av våra kunder med mindre FoU-kapacitet eller när mycket specialiserade verktyg behövs.

Vi har expertkonsulter med kompetens inom riskhantering, riskanalys, PMI, PMP, FMEA/FMECA, kvalitetssäkring enligt ISO 13485, IEC 62304, SIL, Scrum, funktionsdriven utveckling, agil utveckling och mycket mer.

inspiration

Sedan starten 1985 har vi löst tiotusentals problem tillsammans med våra kunder – i flertalet branscher.

projektstöd från prevas

Kontakta oss

För mer information

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • 4Life Solutions

  Rent dricksvatten på fyra timmar

 • Gradientech

  Ultrasnabbt diagnostiksystem kan rädda liv och motverka antibiotikaresistens

 • Realheart

  Realheart TAH – ett ”riktigt” artificiellt hjärta.

 • Sentispec

  Dansk framgång: Helautomatisk feberskanner klar på rekordtid.

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

We want you to join us!

Vi söker fler medarbetare!