language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Vi valde Prevas.

Det finns inga vanliga dagar!

Vi erbjuder utmaningar för många olika områden och arbetar med kunder som är verksamma inom en mängd, vitt skilda segment. Därför kan det vara svårt att beskriva en helt vanlig dag på Prevas. Se filmerna och intervjuerna med våra medarbetare när de beskriver sina aktuella uppdrag och berättar om varför de valde Prevas.

Som konsult på Prevas vill vi att du utvecklas. Det är viktigt för oss eftersom vi hela tiden måste möta våra kunders behov och vi tror också att det är en förutsättning för att du ska trivas. Sök våra lediga jobb eller kontakta oss och vi berättar mer!

Axel Forsberg, Konsult

Möt Axel som studerat Robotik på Mälardalens Högskola och som började hos oss strax efter examen! Vem vet den där smarta brödrosten kanske blir verklighet! 

Henrik Grunditz, Konsultchef och säljare

Hur är det att vara konsultchef och säljare på Prevas och vad är det som driver honom framåt! Möt vår Henrik Grunditz.  

Åsa Sandberg, Business Unit Manager Eskilstuna

Möt Åsa som är vår stjärna söder om Mälaren. Tillsammans med henne så kommer vi att realisera den smarta fabriken och massor med andra spännande uppdrag! 

Johan Lindqvist, Konsultchef och konsult

Rätt resurser till rätt projekt! På Prevas finns plats att ta steg i karriären, bland annat genom att även bli konsultchef som Johan. 

Per Malmcrona, Senior Consultant EAM/FSM

Vår grymma Per som har koll på det där med life balance. Visst blir man lite nyfiken hur dessa smarta lösningar ser ut hemma hos honom.

Anders Magnusson, Senior Consultant

En genuin värmlänning som bott och jobbat i Schweiz men som valt att flytta tillbaka till Sverige för ett antal år sedan. Doktor och jobbar med optisk mätteknik. Utvecklat nya avancerade tekniker åt oss. Som om det inte vore nog så älskar han mat med och vart med och tävlat i Mästerkocken.