language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Våra grundvärden definierar oss.

Gemensamma kärnvärden är nyckeln till vår framgång. De banar vägen för bättre kommunikation och samarbete, minskar behovet av detaljerade regler och förordningar och gör vår organisation mer agil och dynamisk. Våra värderingar fungerar som en ömsesidig överenskommelse och ger större frihet att agera självständigt.

Att dela gemensamma värderingar betyder inte att vi alla är lika. Vi älskar skillnader och främjar mångfald. Vi tror att unika individer är viktiga för att skapa starka och framgångsrika team, vilket hjälper att bygga förtroende både mellan varandra och med våra kunder. Som kollegor och vänner samarbetar vi för att lösa komplexa problem med banbrytande teknik, intuitivt tänkande och ren kreativitet.

Våra värderingar styr vårt dagliga beteende gentemot både kunder och kollegor. När vi respekterar våra värderingar och uppträder i enlighet med dem, ger vi uttryck för vår företagskultur.

På Prevas sammanfattar vi våra värden i akronymen BOAT – Business driven, Open-minded, Active och Team player.

Vill du vara med på vår resa? Sök våra lediga jobb eller kontakta oss och vi berättar mer!

Business Driven
Att vara affärsinriktad innebär för oss att man är hjälpsam, uppmärksam och engagerande. Vi tycker att det är viktigt att vi ser saker utifrån kundens perspektiv för att förstå deras utmaningar och behov, och göra det som är bäst för dem. Genom att vara affärsinriktad etablerar vi långsiktiga och sunda relationer.

Open Minded
Ett öppet sinne innebär att vi aldrig är rädda för att reflektera över nya idéer och åsikter som skiljer sig från dem vi är vana vid. Vi ser förändring som en potentiell möjlighet. Vi kan behöva lämna vår trygghet och utforska nya möjligheter. Processen kan ofta vara utmanande, men avgörande när det gäller att sätta sig in i komplexa problem, finna kreativa lösningar och hjälpa oss att växa som individer.

Active
Handlingskraft är styrka. På Prevas lyfter vi fram den inre styrkan, beslutsamheten och glöden hos varje individ. Vi uppmuntrar alla att tänka stort, utmana konventioner och vara nyskapande. Det är okej att begå misstag eftersom de hjälper oss att bli bättre på det vi gör.

Team Player
På Prevas arbetar vi tillsammans i team. Antingen det handlar om ett medarbetarteam, ett blandat team av kunder, partner och till och med konkurrenter, står vi fast vid vår övertygelse att samarbete leder till bättre resultat.


Kontakta oss

Peter Löving

Head Recruiter

Tel +46 70 335 20 79

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!
Referenser

 • 4Life Solutions

  Rent dricksvatten på fyra timmar

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserar sitt underhållsarbete

 • Gradientech

  Ultrasnabbt diagnostiksystem kan rädda liv och motverka antibiotikaresistens

 • Outokumpu

  Behovsbaserat styrsystem på Outokumpu i Degerfors

Kontakta oss

Så berättar vi mer!

Innovation on demand

Följ oss i sociala medier!