language arrow_drop_down
DK NO EN

Kund:

Polarium

Delning av produktinformation möjliggör utveckling av energilagringslösningar vid Polarium

Polarium, tidigare Incell International, är ett svenskt företag som har som målsättning att tillhandahålla säkra och hållbara energilagringslösningar med bästa prestanda, baserade på litiumjonteknik.

Utveckling av energilagringslösningar innefattar utvecklig av produkter som innehåller programvara, elektronik och mekaniska delar. Produktinformation, ofta i form av materialförteckningar, som beskriver produkten vid konstruktion, vid försäljning, vid tillverkning och vid service, måste upprättas, underhållas och distribueras över olika discipliner inom organisationen. Detta sker i olika informationssystem, som kontinuerligt utvecklas i en snabbt växande verksamhet som Polarium.

Prevas, tidigare FiloProcess, tillhandahåller en färdplan för hantering av produktinformation över olika discipliner och system. Med en tydlig plan samordnas det detaljerade utvecklingsarbetet i olika systemimplementeringar mot ett gemensamt mål.

”Workshoppar som hålls av Prevas (tidigare FiloProcess) har visualiserat potentialen i ett korrekt hanterat nätverk för produktinformation. Vi använder denna kunskap för att skapa lösningar i världsklass, vilka uppfyller våra kunders behov”, säger Stefan Jansson, Polariums VD och grundare.

KONTAKTA OSS
Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om detta projekt eller ta reda på vad Prevas kan göra för dig.

Tobias Kähäri, ansvarig för produktinformation, Prevas, e-mail

Polarium case, produktinformation möjliggör utveckling av energilagringslösningar
Polarium case, produktinformation möjliggör utveckling av energilagringslösningar

Relaterade case

 • Kenvue

  Johnson & Johnsons avknoppar konsumentprodukter till nya bolaget Kenvue – Prevas leder IT-migrering för Kenvues fabrik i Helsingborg

 • Karlstads kommun

  Karlstads kommun säkrar framtidens VA-underhåll med HxGN EAM

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyrning och mindre svinn med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardiserat och molnbaserat underhållssystem, i samarbete mellan Göteborgs Spårvägar och Prevas