language arrow_drop_down
DK NO EN

Kund:

Lofotprodukt AS

Underhållssystem som ger trygghet  

För att säkra kvaliteten och den fortsatta tillväxten implementerar Lofotprodukt AS underhållssystemet Infor EAM från Prevas.

– Det är viktigt att vi väljer rätt IT-stöd så att vi kan fortsätta växa med bibehållet fokus på kvalitet, säger Rune Barosen Nilssen, fabrikschef på Lofotprodukt. Vi har varit måna om att välja ett system med bra referenser inom liknande verksamheter och här utmärkte sig EAM som ett mycket framtidsinriktat, användarvänligt och flexibelt alternativ, fortsätter han.

– Prevas gjorde också ett mycket gott intryck under utvärderingen av de olika alternativen, tillägger Håvard Henningsen, teknisk chef på Lofotprodukt. Jag har aldrig stött på en IT-leverantör som fokuserat så hårt på vad det innebär att implementera systemet och som skapat smidiga och effektiva arbetsprocesser under resans gång. Detta tillvägagångssätt har fått oss att känna oss trygga med vårt val och kommer att bidra till att vi får ut mer av systemet.

Vill du veta mer om det här projektet eller få reda på vad Prevas kan göra för dig, kontakta oss.

KONTAKTA OSS
Einar Alexander Andersen, e-mail

Underhållssystem som ger trygghet, Lofotprodukt

Relaterade case

 • Karlstads kommun

  Karlstads kommun säkrar framtidens VA-underhåll med HxGN EAM

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyrning och mindre svinn med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardiserat och molnbaserat underhållssystem, i samarbete mellan Göteborgs Spårvägar och Prevas

 • Scatec ASA

  Digitaliserad underhållslösning till solcellsanläggningar