language arrow_drop_down
DK NO EN
share

Halloween Hackathon 2022 

Nu är det dags igen! Prevas bjuder in till den femte upplagan av vårt årliga Halloween Hackathon! Här utmanar vi studenter med en timmes kluringar, där din lösningsförmåga och programmeringsentusiasm sätts på prov.

Det är bra om du har läst någon kurs programmering, men inga mer avancerade färdigheter än så krävs. Ni tävlar i grupper om 2-3 personer och vinnarlaget går hem med ett finfint pris! Utöver utmaningen kommer det att bjudas på gott käk, snacks, och dryck.

VAR: Löfströms Allé 5
NÄR: Onsdag 2/11 klockan 17:30

Hackathonets vinnare kommer koras omkring 20:00, därefter blir det lite mingel för de som vill.
Detta hackathon riktar sig främst till dig som läser mekatronik eller elektroteknik, men ett eget intresse för inbyggda system och programmering av prylar kan ta er långt det med!
Har du möjlighet är det toppen om du tar med en egen dator. Begränsat antal platser, så tveka inte på att anmäla dig!

ANMÄLAN
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se. * (obligatorisk)
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se.

Referenser

 • Moelven

  Automatiserad planering frigör resurser hos Moelven

 • McNeil AB

  Automatiserade flöden minimerar manuell hantering hos McNeil

 • Global leverantör inom farm management

  Lönsammare mjölkproduktion

 • Polarium

  Delning av produktinformation möjliggör utveckling av energilagringslösningar vid Polarium