language arrow_drop_down
DK NO EN

Halloween Hackathon 2023

Nu är det dags igen! Prevas bjuder in till den sjätte upplagan av vårt årliga Halloween Hackathon! Här utmanar vi studenter med en timmes kluringar, där din lösningsförmåga och programmeringsentusiasm sätts på prov.

Det är bra om du har läst någon kurs programmering, men inga mer avancerade färdigheter än så krävs. Ni tävlar i grupper om 2-3 personer och vinnarlaget går hem med ett finfint pris! Utöver utmaningen kommer det att bjudas på gott käk, snacks, och dryck.

VAR: Löfströms Allé 5
NÄR: Tisdag 31/10 kl. 17.30

Hackathonets vinnare kommer koras omkring 20:00, därefter blir det lite mingel för de som vill.
Detta hackathon riktar sig främst till dig som läser mekatronik eller elektroteknik, men ett eget intresse för inbyggda system och programmering av prylar kan ta er långt det med!
Har du möjlighet är det toppen om du tar med en egen dator. Begränsat antal platser, så tveka inte på att anmäla dig!

ANMÄLAN
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se. * (obligatorisk)
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se.

Referenser

 • Kenvue

  Johnson & Johnsons avknoppar konsumentprodukter till nya bolaget Kenvue – Prevas leder IT-migrering för Kenvues fabrik i Helsingborg

 • Karlstads kommun

  Karlstads kommun säkrar framtidens VA-underhåll med HxGN EAM

 • Hexagon Ragasco

  Effektiv lagerstyrning och mindre svinn med HxGN EAM

 • Göteborgs Spårvägar

  Standardiserat och molnbaserat underhållssystem, i samarbete mellan Göteborgs Spårvägar och Prevas