language arrow_drop_down
DK NO EN

Frågesport

Svara på frågorna nedan, fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in ditt svar. En vinnare kommer att koras! Om fler än en svarar rätt på alla frågor, lottas vinsten ut bland dem.

Lycka till!

1. Att kungen tror på ”för Sverige i tiden” kanske få som vet! Att tro på något i företagsvärlden kallas för att ha en vision. Även Coca Cola har en vision men den första frågan är: Vad har Prevas för vision? * (obligatorisk)
1. Att kungen tror på ”för Sverige i tiden” kanske få som vet! Att tro på något i företagsvärlden kallas för att ha en vision. Även Coca Cola har en vision men den första frågan är: Vad har Prevas för vision?2. På Prevas jobbar det ca 800 anställda i Sverige, Danmark och Norge. Var har Prevas kontor i Stockholm? * (obligatorisk)
2. På Prevas jobbar det ca 800 anställda i Sverige, Danmark och Norge. Var har Prevas kontor i Stockholm?
3. Att skriva blogg är något som vi på Prevas tycker är roligt. Som exempelvis blogginlägget ”Bildbehandling, inte så komplicerat som det låter!” Vad går bildregistrering ut på? * (obligatorisk)
3. Att skriva blogg är något som vi på Prevas tycker är roligt. Som exempelvis blogginlägget ”Bildbehandling, inte så komplicerat som det låter!” Vad går bildregistrering ut på?
4. Att arbeta med sin företagskultur ser vi på Prevas som en viktig byggsten för att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. För att göra det lätt har vi sammanfattat vår värderingsgrund som ”B.O.A.T”. På hemsidan kan du läsa vad akronymen står för. För att alla ska trivas tror vi på dessa värderingar. Vilket av följande exempel stämmer överens med A:et i B.O.A.T? * (obligatorisk)
4. Att arbeta med sin företagskultur ser vi på Prevas som en viktig byggsten för att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. För att göra det lätt har vi sammanfattat vår värderingsgrund som ”B.O.A.T”. På hemsidan kan du läsa vad akronymen står för. För att alla ska trivas tror vi på dessa värderingar. Vilket av följande exempel stämmer överens med A:et i B.O.A.T?
5. På Prevas kan du läsa om produkten ”pilloxa”. Vad är det för produkt? * (obligatorisk)
5. På Prevas kan du läsa om produkten ”pilloxa”. Vad är det för produkt?
6. Prevas jobbar brett med utvecklingsprojekt inom många olika branscher. Men vi har några fokusområden. Vilket av nedanstående områden har Stockholmsregionen som sitt fokusområde? * (obligatorisk)
6. Prevas jobbar brett med utvecklingsprojekt inom många olika branscher. Men vi har några fokusområden. Vilket av nedanstående områden har Stockholmsregionen som sitt fokusområde?
7. Vi är på jakt efter ex-jobbare till våren 2022! Glöm inte att ansöka. Men vilka två kontor är det du kan vända dig till för att visa ditt intresse? * (obligatorisk)
7. Vi är på jakt efter ex-jobbare till våren 2022! Glöm inte att ansöka. Men vilka två kontor är det du kan vända dig till för att visa ditt intresse?Ser du Prevas som en framtida arbetsgivare?
Ser du Prevas som en framtida arbetsgivare?


Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i samband med eventet. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se. * (obligatorisk)
Jag samtycker till att Prevas samlar in och behandlar mina kontaktuppgifter i samband med eventet. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Frågor om behandlingen av kontaktuppgifter kan vändas till info@prevas.se.

Referenser

 • Kenvue

  Johnson & Johnsons avknoppar konsumentprodukter till nya bolaget Kenvue – Prevas leder IT-migrering för Kenvues fabrik i Helsingborg

 • Nipro Medical Europe

  Prevas expertis inom UX/UI hjäper Nipro att välja nytt designkoncept

 • McNeil AB

  Automatiserade flöden minimerar manuell hantering hos McNeil

 • 4Life Solutions

  Rent dricksvatten på fyra timmar