dk  no  en  

sv en dk no

Möt oss på Elmia Automation, 10-13 maj 2016

NYHET

2016-04-28

Undrar du över vad du kan automatisera i din produktion? Eller hur du upphandlar en automationslösning på bästa sätt? Prevas är en av de främsta systemleverantörerna och vi kan hjälpa företag som vill effektivisera sin produktion med lösningar, tjänster och produkter. Det kan handla om industrisystem, underhållsystem, produktutveckling eller att bygga robotceller.

Elmia Automation är Sveriges ledande arena inom automation för tillverkande industri. Här träffas branschen för att ta del av den senaste tekniken och diskutera framtidens utmaningar. Allt tuffare konkurrens från utlandet kräver såväl ökad produktion som högre lönsamhet för svenska företag. Lösningen stavas automation.

Delar ur konferensprogrammet:

Undrar du över vad du kan automatisera i din produktion?
Eller hur du upphandlar en automationslösning på bästa sätt? För tredje gången arrangeras succén AutomationsCentralen där du får möjlighet till personlig rådgivning inom automationsfrågor för industriföretag. Bland annat kommer Bernt Henriksen att vara med och diskutera dessa frågor i paneldebatten kl 10.00 alla dagar utom onsdagen.

"Dressing for machine tending" är en annan presentation kl.10.15 den 10/5. Då pratar Bernt om egenskaper som greppbar, självfixturerad och att vara rädd om orienteringen av produkter är extremt viktiga för fabriksflödet.

"Framgångsrika kundcase"
Lyfts fram genom korta föredrag på den öppna scenen. Sveriges ledande systemintegratörer presenterar automationslösningar som de utvecklat de senaste åren för att höja sin automationsgrad på ett framgångsrikt sätt. Lars-Erik Forsberg kommer att Kl.14.00 den 11/5 att presentera lyckade kundcase som kommer att ge lyssnaren inspiration och vägledning.

Enterprice Asset Management
En viktig del i Prevas lösningar och tjänster är ett bra underhållssystem. Något som är huvudbudskapet under Elmia Automation. Det vill säga vikten av att ha rätt information nära till hands. Och att kunna se vad som måste underhållas och vad som har gjorts. Passa på att träffa vår Enterprice Asset Management (underhållssytem) specialist Lothar Dröschmeister under dessa dagar i vår monter D07:17.

Robot på plats på mässan
– Under Elmia Automation vill vi visa automation ur ett helhetsperspektiv. Det gör vi genom att bygga upp en modell av en robotcell och produktionslinje i virtual reality. Besökarna kan se hur det ser ut i verkligheten, hur robotcellen jobbar och att den klarar av cykeltider, säger Bernt Henriksen.

– Underhållssystemet ska sköta robotcellen i 10–15 år och då behövs det bra ritningar och hjälpinstruktioner. Det är viktigt för att snabbt få igång cellen när det har hänt något eller för att kunna laga delar innan de har slitits ut, säger Bernt Henriksen och fortsätter:

– På Prevas är vi inte bara duktiga på att bygga produktionslinjer utan ger också bra hjälp för vård av anläggningen. Det är vårt budskap under Elmia Automation.

Välkommen till vår monter för att diskutera dina framtida robotlösningar!

Här kan du läsa mer om mässan och hämta din biljett.

FÖR MER INFORMATION

Prevas AB

Bernt Henriksen

Bernt Henriksen

Center of Excellence Manager Production Improvements

Tel

+46 21 360 19 36

Lars-Erik Forsberg

Lars-Erik Forsberg

Sales Manager

Tel

+46 21 360 19 80

Lothar Dröschmeister

Lothar Dröschmeister

Center of Excellence Manager EAM

Tel

+46 73 331 19 55

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning