language arrow_drop_down
DK NO EN
Blogg: 2020-03-03

Fältservice – vem är din ledstjärna 

För min del började det nya året med att delta på IFS Global Sales Kick Off. Fick en fantastisk vecka som bjöd på trevligt nätverkande, intressanta föreläsningar och utbildning inom värdebaserad försäljning.

Fältservice – vem är din ledstjärna? 

Väl hemma igen, med nya tankar och flödande kreativitet, vill jag dela med mig av min kunskapsresa inom fältservice.

Fältservice har alltid varit en komplicerad och utmanande arbetsprocess, samtidigt som förväntningar från kunder ständigt ökar. Kunder vill engagera sig mer och förväntar sig att göra det på sina egna villkor, med omfattande självbetjäningsalternativ. Den växande användningen av smarta tekniska lösningar som genererar data i otroliga mängder har bidragit till att verksamheten blivit allt mer mångfacetterad. Oförändrat är dock behovet av ökad lönsamhet, främst genom att sänka servicekostnader och effektivisera produktivitet. Moderna anslutna lösningar inom fältservice skapar möjligheter att möta alla dessa ständigt växande krav och samtidigt tillföra värde till verksamheten, kunder och miljön.

Under den närmaste tiden kommer vi att publicera ett antal artiklar där vi presenterar och diskuterar intressanta ämnen inom fältservice. Följ med på en nytänkande kunskapsresa och kommentera gärna dina tankar, ställ frågor och föreslå vad du vill veta mer om.

Tillsammans med vår samarbetspartner IFS erbjuder Prevas lösningar inom Field Service Management (FSM) och tillsammans tar vi sikte på att hjälpa kunder att utveckla och effektivisera sin verksamhet inom fältservice.

//Asmir Tahmaz, Application Consultant, Prevas AB

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Relaterade artiklar

  pageRefs: [Hållbar produktion, Digitalisering]