dk  no  en  
sv en dk no
Automationslösningar

Automationslösningar

Att effektivisera och automatisera sina produktionsverksamheter är några av de viktigaste åtgärderna en företagsledning kan ta för att möta utmaningarna på dagens konkurrensutsatta marknad. Med Prevas långa erfarenhet av industriautomation erbjuds expertkompetens inom områdena distribuerade styrsystem, programmerbara styrsystem, grafiska användargränssnitt, batch- och robotlösningar. 

Inom automation kan Prevas leverera totallösningar eller stödja dig i olika projektfaser för att säkerställa ett förstklassigt slutresultat. Prevas har också ett stort utbud av tjänster inom produktionsutveckling, projektledning, konfigurering och programvaruutveckling.

Robotlösningar

Prevas har ett stort applikationskunnande och med spetskompetens inom elektronik, programvara och mekanisk konstruktion samt robotprogrammering kan vi bygga upp konkurrenskraftiga och kompletta robotbaserade produktionsanläggningar.

Med en ny, automatiserad anläggning ökade exempelvis Sandvik Mining sin produktionskapacitet. Prevas levererade och driftsatte en ny produktionslina med robotar respektive ett komplett automationssystem, som har integrerats med maskiner och ett nytt höglager. Läs mer

Fler exempel på kunder är ABB, GKN Driveline, Scania, Tetra Pak och Volvo.

Lösningar för automation

Kontakt

För mer information

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning