Hem
dk  no  en  

Prevas tecknar ramavtal med GE Healthcare

Prevas tecknar ramavtal med GE Healthcare Bio-Sciences som sträcker sig till och med 2013.

Prevas har varit delaktiga och haft förmånen att arbeta med GE Healthcare i deras produktutveckling i mer än 15 år. Ett samarbete som nu fortsätter. För GE Healthcare Bio-Sciences är Prevas en leverantör som stämmer överens med deras behov.
 
GE Healthcare Bio-Sciences har sitt huvudkontor i Uppsala och levererar lösningar främst inom proteinseparation och proteinanalys till läkemedelsföretag och forskningsinstitutioner över hela världen.

 - Vi är mycket glada över att ha fått möjligheten och förtroendet till fortsatt samarbete med ett företag som GE Healthcare. Prevas långa erfarenhet av framgångsrika projektgenomföranden och branschkunnande gör att kunden i sin tur kan erbjuda lösningar med konkurrenskraft i världsklass, säger Mats Lundberg CEO på Prevas AB.

För mer information och uppföljning:

Mats Lundberg, CEO Prevas AB
Tfn: 08-726 40 02, Mobil: 0733-37 75 40, E-mail: mats.lundberg@prevas.se

Anders Malmby, chef Produktutveckling Sverige Prevas AB
Tfn: 013-32 86 27. Mobil: 073-052 22 65. E-mail: anders.malmby@prevas.se

Om Prevas
Prevas etablerades 1985 och är idag ledande i Norden inom inbyggda system och industriell IT. Vi är huvudleverantör och innovativ utvecklingspartner till de ledande företagen inom branscher som life science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Grundstommen i Prevas är utveckling av intelligens i produkter och industrisystem till världsledande företag. Kännetecknande för Prevas lösningar är innovation, kvalitetssäkring och leveranssäkerhet. Vårt nordiska designhus består av nära 550 medarbetare och vi har kontor i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX Nordiska Börs Stockholm.
 
Om GE Healthcare
GE Healthcare tillhandhåller medicinsk teknologi och tjänster som skapar en ny era för patientvård. GE Healthcares breda utbud av produkter, tjänster och expertis inom medicinsk bildbehandling, informationsteknologi, medicinsk diagnos, patient övervakningssystem, upptäckt och utveckling av nya läkemedel och biofarmaceutisk teknisk tillverkning hjälper kliniker runt om i världen att upptäcka nya vägar för tidigare och bättre diagnos och botemedel mot cancer, hjärtsjukdomar, neurologiska sjukdomar och andra tillstånd.
För mer information, se www.gehealthcare.com/sesv.  

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008