Hem
dk  no  en  

Henrik Møller ny VD för Prevas A/S

Henrik Møller, ekonomichef Prevas A/S, har utsetts till ny VD för Prevas danska dotterbolag. Henrik Møller tillträder 27 februari och efterträder Michael Aoun som lämnar företaget efter 6 år.

Sedan Prevas etablering i Danmark har verksamheten snabbt utvecklats till Danmarks ledande leverantör av inbyggda system. Henrik Møller tillträder 27 februari som ny VD för Prevas A/S. Henrik har 23 års branscherfarenhet och har tidigare bl.a. arbetat som ekonomichef hos Arrow Danmark A/S samt varit med och byggt upp IO Technologies A/S - ett tekniskt ledande företag för kundanpassad elektronik och programvara som 2007 förvärvades av Prevas.
 
— Det är mycket glädjande att Henrik vill ta denna utmaning. Henrik kan vår verksamhet och jag är övertygad om att han kommer att ta en nyckelroll i Prevas fortsatta strävan mot uppsatta mål, säger Mats Lundberg, CEO på Prevas AB.

Michael Aoun har beslutat sig för att lämna Prevas A/S för nya utmaningar och utträder samtidigt ur Prevas koncernledning.

Idag byggs alltmer kommunikation och intelligens in i produkter. Inbyggda system finns i såväl konsumentprodukter som avancerade medicintekniska produkter. Prevas har utvecklat över 2 000 framgångsrika produkter som bidragit till att flertalet av våra kunder är världsledande inom sina områden.

För mer information och uppföljning:

Mats Lundberg, CEO Prevas AB                        
Tfn: 08-726 40 02, 0733-37 75 40, E-post: mats.lundberg@prevas.se         

Henrik Møller, VD Prevas A/S                        
Tfn: +45 33 29 34 56, +45 29 49 92 02, E-post: henrik.moller@prevas.dk         

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008