language arrow_drop_down
DK NO EN

Tar tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter

Vårt uppdrag är att skapa värde för våra kunder och hjälpa dem att stå starka i en värld av global konkurrens.

Prevas har funnits sedan 1985 och är partner till företag inom många branscher. Vår passion är att lösa teknikutmaningar för att utveckla smarta produkter, smarta industrier och smarta tjänster. Tillsammans med våra kunder tar vi tillvara på teknikens och digitaliseringens framsteg och omsätter kunders behov och idéer till ökad hållbarhet och konkurrenskraft. Kontor finns i Sverige, Danmark och Norge med drygt 550 medarbetare. Företaget är börsnoterat sedan 1998.

För oss är teknikutvecklingen en viktig möjliggörare som ska tjäna samhället ur alla hållbarhetsperspektiv. Våra kunduppdrag präglas av stor innovationshöjd, kreativitet och moderna arbetssätt. Idag levererar vi lösningar som många för en tid sedan inte trodde var möjliga. För att det ska kunna vara görbart fokuserar vi på att fortsätta utveckla våra styrkor, vilket förutom vår teknikbredd är våra medarbetare. Vi har en utvecklande arbetsplats som bygger på kontinuerligt lärande och kompetensutveckling. Grunden i vårt hållbarhetsarbete är att vara en attraktiv arbetsgivare och en ansvarsfull affärspartner.

Prevas arbetar med områden som IoT (Internet of Things), Industri 4.0, BigData, AI/Machine Learning, AR/VR, cyber security. Appar, sensorer och Industriell IT & Automation.

Kunder

Vårt uppdrag är att hjälpa kunder att stå starka i en värld av global konkurrens. Det gör vi genom att öka deras produktivitet och innovationstakt. En typisk kund till Prevas behöver hjälp med att förverkliga produktidéer, automatisera och digitalisera sin produktion eller få hjälp med att dra nytta av den snabba teknikutveckling som sker.

Exempel på kunder är ABB, Ambu, Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Hounö, Hy5, Kontigo Care, Löfbergs, Outokumpu, Sandvik, Zenicor och Volvo.

Erbjudanden

Digitaliseringsvågen har öppnat upp nya möjligheter inom i stort sett alla områden i samhället och vi märker av dess påverkan dagligen. Prevas satsning inom digitalisering inriktar sig på smarta produkter, smarta industrier och smarta tjänster, i form av nya innovativa produkter med ökad funktionalitet och användarvänlighet och nya systemlösningar för effektivare produktion och service.

Företagskultur

Prevas har en företagskultur som bygger på gemenskap och öppenhet. Vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra, där också kunder och samarbetspartners ingår i samma team. Det är grunden för den starka sammanhållning som vi är så stolta över. Att vara ett starkt lag tror vi också ger de bästa förutsättningarna för att utveckla vår individuella potential och erbjuda de bästa lösningarna till våra kunder.

Erbjudanden

Inga erbjudanden tillgängliga

Kontakta oss

För mer information

E-post

Vill du veta mer? Kontakta oss och vi berättar vad vi kan göra för dig.

Boka möte med oss!

Agera nu!




Referenser

  • Kenvue

    Johnson & Johnsons avknoppar konsumentprodukter till nya bolaget Kenvue – Prevas leder IT-migrering för Kenvues fabrik i Helsingborg

  • Karlstads kommun

    Karlstads kommun säkrar framtidens VA-underhåll med HxGN EAM

  • Hexagon Ragasco

    Effektiv lagerstyrning och mindre svinn med HxGN EAM

  • Göteborgs Spårvägar

    Standardiserat och molnbaserat underhållssystem, i samarbete mellan Göteborgs Spårvägar och Prevas

Har du en teknikutmaning!

Kontakta oss.

We want you to join us!

Sök jobb på Prevas.