dk  no  en  

sv en dk no

Träffa oss på LINK-dagarna 2015, 26:e november i Linköping

NYHET

2015-11-25
Träffa Prevas på LINK-dagarna 2015, Linköping 26 november

För andra gången delas priset Prevas Student Embedded Award ut på LINK-dagarna. Ett pris som går till den student på LiU som skickat in det bästa bidraget på en produktlösning enligt utlyst tävling. 

LINK-dagarna är Linköpings universitets arbetsmarknadsdagar för alla studenter inom data och IT. Programmen som innefattas är C, D, IP, IT, U, Y, systemvetare, högskoleingenjör inom data samt industriell ekonomi med inriktning IT och data.

Varje dag, även den där ruggiga höst- eller vinterdagen då första snön har fallit men hunnit smälta bort innan du ens märkte det, ska vara en dag då dina kunskaper och färdigheter gör skillnad.

På Prevas hyllar vi specialisten i dig. Som konsult på Prevas levererar du "Innovation for Growth". I gengäld garanterar vi dig möjligheter för personlig och kompetensmässig utveckling. Se det som din möjlighet att kompetensinvestera i dig själv.

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport

Certifierad

ISO 9001:2015

Allmäna frågor
info@prevas.se

Personuppgiftsfrågor
integrity@prevas.se
Integritetspolicy

Text

Produktinloggning