Hem
dk  no  en  

Prevas växer inom Management Consulting,  tecknar LOI om företagsförvärv

Prevas har tecknat ett Letter-of-Intent (LoI) om förvärv av företaget Rhemispheres AB. Företaget bedriver rådgivande IT-konsultverksamhet mot företag och organisationer verksamma inom energisektorn vilket stärker Prevas nyetablerade affärsområde Management Consulting.    

Rhemispheres är ett företag som verkar i en specifik fråga. Hur energi påverkar företag, städer, organisationer och hela infrastrukturer. Exempel på kunder är EON, Fortum och TetraPak. Företaget har sin bas i Stockholm, Göteborg och Malmö samt består av 20 medarbetare.
 
- Inom Management Consulting har vi ett tjänsteutbud som är väldigt mångsidigt och kan bland annat innefatta workshops, strategiarbeten och förstudier till många olika branscher. Målet är dock alltid det samma — att skapa innovativ tillväxt för våra kunder. Rhemispheres är ett företag som mycket väl passar in i Prevas struktur och stärker vår närvaro hos energiföretag, säger Mats Lundberg CEO på Prevas.
 
För att vara delaktiga och kunna hitta lösningar på framtidens energifrågor har Rhemispheres knutit till sig specialistrådgivare som representerar en mix av olika kompetenser. Rådgivarna är organiserade i tydliga expertteam som tillhandahåller innovativa tjänster.
 
- Prevas företagskultur och strategi är väldigt lik vår, vilket borgar för en bra integration. Vi ser fram emot att bli en del av Prevas och tillsammans kan vi bidra till en stark utveckling, säger Tobias Kristoffersen VD för Rhemispheres.

För ytterligare information kontakta:

Per Melin, Business Area Manager Management Consulting Prevas                     
E-Mail: per.melin@prevas.se, Mobil: 070-985 22 22
 
Mats Lundberg, President and CEO Prevas
E-mail: mats.lundberg@prevas.se, Tfn: 08-726 40 02, Mobil: 0733-37 75 40

Tobias Kristoffersen, VD Rhemispheres AB                                          
E-mail: tobias.kristoffersen@rhemispheres.com, Mobil:070-431 43 07                      

Produktinloggning
Prevas

Med spetskompetens inom
inbyggda system och
industriell IT bidrar Prevas
med innovativa lösningar 
som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008