dk  no  en  
sv en dk no
Branscher Prevas

Vi är inte den största teknikkonsulten i Uppsala, men vi har de nöjdaste kunderna!

När du behöver hjälp att utveckla en ny produkt, vart vänder du dig då? Till den som syns och hörs mest på marknaden, eller frågar du runt bland kollegor om de kan tipsa dig?

Vårt råd är att titta på vilket bolag som har genomfört de bästa projekten. Vi har mätt kundnöjdheten under många år och vet att vi har nöjda kunder.

Prevas i Uppsala är en teknikkonsult som hjälper kunder med allt inom produktutveckling; från specifikationer och projektledning, via konstruktion av mekanik, elektronik och mjukvara, till tester, CE-märkning och validering. Om kunden så önskar, fixar vi framtagning av prototyper, förserier och serieproduktion. Med andra ord, vi hjälper ditt företag från tidig idé till marknadsklar produkt.

Att alla våra kompetenser finns lokalt underlättar ett nära samarbete med dig som kund, vilket har stor betydelse i utvecklingen av nya produkter. Vi sitter på plats hos dig eller jobbar från vårt egna kontor i centrala Uppsala, där vi har ett eget elektroniklabb och en liten verkstad.

Allt utvecklingsarbete görs naturligtvis i ett ISO9001-certifierat kvalitetssystem. Vårt kontor i Sundbyberg är dessutom certifierade enligt ISO 13485, för medicinsktekniska produkter.

Idag sysselsätter vi över 50 ingenjörer, och vi växer hela tiden.

Nyheter i Uppsala

HÄLSAR MAGNUS HEDLUND VÄLKOMMEN, 2017-06-16

Vi hälsar Magnus Hedlund välkommen till Prevas. Magnus Hedlund är disputerad inom kinetiska energilager och har tidigare arbetat som konsult inom mjukvaruutveckling och inbyggda system. Hans tekniska bredd och intresse återfinns i några av Prevas huvuddomäner, exempelvis inbyggda system, magnetisk modellering, EMC-problematik samt reglerteknik och kraftelektronik. Prevas i Uppsala stärker därmed sin kompetensbas med ytterligare spetskompetens inom elektronikutveckling och utveckling av inbyggda system.

FÖRSTÄRKNING INOM MEKANIK, 2017-06-05

Mekaniksektionen på Prevas Uppsala får förstärkning av Mattias Gerbrand. Mattias är högskoleingenjör med 10 års erfarenhet av mekanikkonstruktion, varav 7 år som konsult. Har mycket bred erfarenhet från många branscher och kommer att bli ett värdefullt tillskott i Uppsala. Välkommen Mattias!

NYHETSBREV FRÅN PREVAS I UPPSALA, 2017-06-01

Prevas verksamhet i Uppsala har en uttalad ambition att stärka kommunikationen med sina lokala kunder. Cirka fyra gånger per år kommer vi att mejla ut nyhetsbrev, för att berätta vad som händer. Om du också vill ha ett nyhetsbrev, fyll i "Prenumerera på Prevas nyhetsbrev från Uppsala" längst ner på denna sida.

Prenumerera på Prevas nyhetsbrev från Uppsala
Kontakt

Johan Bergsten

Sales Manager, Uppsala

Tel

+46 18 56 27 10

Kristoffer Andersson

Kristoffer Andersson

Consultant Manager

Tel

+46 18 56 27 07

Helena Lundin

Anders Tärnström

Consultant Manager, Uppsala

Tel 

+46 705 69 34 80

Magnus Evestedt

Markus Nässén

Business Unit Manager, Uppsala

Tel

+46 70 2829092

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008

Produktinloggning