dk  no  en  
sv en dk no
Tjänster och support, Prevas

Tjänster och Support

Operatörsutbildning, verksamhetsanalys och finjustering av styrsystemen.

Vårt CoE-team består av erfarna experter på ugnsdrift, projektledare, styrsystemexperter och programvaruutvecklare. Vi anser att det krävs en djupgående kunskap om grundläggande ugnsdrift för att med framgång leverera system för övervakning och styrning. Vårt team är även aktivt i branschorganisationerna Jernkontoret och Swerea Mefos.
 
Vi erbjuder utbildning i ugnsdrift för produktionspersonal, konsulttjänster på plats med verksamhetsanalys samt analys av energianvändning och produktivitet. Vi kan ofta rekommendera små ändringar av verksamheten som ger stora effekter på uppvärmningseffektiviteten. Vi kan också fungera som rådgivande part eller ta hand om hela projektledningen vid nyinvesteringar eller renoveringar av ugnar, brännare eller hjälputrustning, även vid byte av bränsletyp.
 
Vi kan dessutom erbjuda verksamhetssupport dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi ser till att din ugnsverksamhet drivs på ett sätt som sparar energi och ökar produktiviteten.

Kontakt

Magnus Evestedt

Magnus Evestedt

Center of Excellence Manager

Tel

+46 21 10 93 12

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008

Produktinloggning