dk  no  en  
sv en dk no

Agenda - Produktivitetsdagen 21 september 2017

Produktiviteten måste vara på topp, den globala konkurrensen ökar, vi måste minska energiåtgången och miljöpåverkan. Samtidigt ser vi stor potential i digitaliseringen av produktionen, som nu har tagit riktig fart. Här har Sverige stora möjligheter att ta produktiviteten till en ny nivå. Det gäller att vara med på det tåget!

Löfbergs och Ericsson är några kollegor i branschen som berättar om hur de gjort en ”produktivitetsresa”. Klas Eklund och Jennie Wilund delar med sig av sina tips och inspirerar till att vi tillsammans kan få ett konkurrenskraftigt Sverige. Prevas kommer även att visa hur man med den senaste tekniken inom AR, VR och Azure visualiserar produktionsdata, skapar framtidens kontrollrum och hur man slipper inventera sina lager manuellt.

Vi ser fram emot din anmälan senast 1 september. Ta gärna med dig en kollega (eller flera)! Antalet platser är begränsade, så här gäller först till kvarn... Arrangemanget är givetvis kostnadsfritt.

11.15Registreringen öppnar
11.30Lunch
12.45Introduktion
13.00-13.45Keynote
14.00-14.45Produktivitetsseminarier
 Under dessa pass kommer du att få lyssna till och diskutera med företag som har gjort ”produktivitetsresan”, både lokalt och på global basis. Du kommer att få höra de senaste trenderna och kraven inom exempelvis underhåll, spårbarhet och energioptimering. ”Best practises” vid införande av MES (Manufacturing Execution Systems) kommer också att diskuteras. Kort sagt, du kommer att få ett smörgåsbord av spännande och högintressanta ämnen att välja mellan.
14.45-15.30Fika + Partner utställning
15.30-16:15Produktivitetsseminarier
16.30-17.15Inspirationsföreläsning
17.15-17.30Summering och avslutning
17.40Mingelmiddag med underhållning

Våra sponsorer

Wonderware
Wonderware
Wonderware

Prevas

Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt.

info@prevas.se

Kundsupport
Certifierad
ISO 9001:2008

Produktinloggning